Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πολιτική επιστροφών / αποστολών

 Επιστροφές προϊόντων-χρημάτων

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Μετά το πέρας των δεκατεσσάρων ημερών δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή προϊόντων ή επιστροφή συνόλου ή μέρους του χρηματικού ποσού.

  Για να γίνει δυνατή η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει αυτό να είναι αχρησιμοποίητο, χωρίς φθορές και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

  Προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε τιμή προσφοράς ΔΕΝ επιστρέφονται!

  ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες! (ειδικά νούμερα που δεν είναι διαθέσιμα, εγχαράξεις κ.ά.)

  ΔΕΝ γίνονται επιστροφές σε εποχιακά είδη (γούρια, λαμπάδες κ.ά.)

  Δεκτές επιστροφές γίνονται μόνο με την απόδειξη αγοράς.

  Οι επιστροφές χρημάτων γίνεται μέσω Τραπέζης, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει κατά την αγορά σας.

  Το κόστος της επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη. 

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής προϊόντων που έχουν φθάσει σε εσάς ελαττωματικά λόγω μεταφοράς και άλλων παραγόντων. Επίσης αναλαμβάνουμε για την αντικατάστασή τους. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τυχόν ελαττωματικό προϊόν πρέπει να μας ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ με το που το παραλάβετε, διαφορετικά δε φέρουμε καμία ευθύνη!

Αλλαγή προϊόντων

  Είναι δυνατή η αλλαγή  προϊόντων με άλλα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας του ποσού που έχει ήδη πιστωθεί. Το κόστος της μεταφοράς για την αλλαγή προϊόντων επιβαρύνει τον εκάστοτε πελάτη.

  Μετά την παραλαβή της επιστροφής από μέρους μας, και εφόσον πιστοποιηθεί πως δεν φέρει καμία φθορά, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να μας ενημερώσετε για το καινούριο προϊόν που επιθυμείτε και τον τρόπο εξόφλησης υπολοίπου εφόσον αυτό προκύψει.

Αποστολή Προϊόντων

  Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με εταιρίες ταχυμεταφορών – Courier Γενική Ταχυδρομική ή Speedex

  Το κόστος μεταφορών ανέρχεται στα τέσσερα ευρώ (4€) για χερσαία Ελλάδα, ενώ για νησιωτικούς προορισμούς υπάρχει έξτρα κόστος πενήντα λεπτών. Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε επιπλέον ένα ευρώ (1€). 

  Οι παραγγελίες για Ελλάδα που έχουν συνολικό κόστος 150 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνονται μεταφορικών!

  Το κόστος αντικαταβολής παραμένει ένα ευρώ, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας!

  Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα δέκα ευρώ (10€) για Κύπρο και πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με Γενική Ταχυδρομική! Δεν δίνεται δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για Κύπρο. Οι παραγγελίες πρέπει να προπληρώνονται με τους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης!

Οι παραγγελίες για Κύπρο που έχουν συνολικό κόστος 200 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνονται μεταφορικών!

Χρόνος παράδοσης

  Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές στην χερσαία Ελλάδα κυμαίνεται από 1 ως 3 εργάσιμες μέρες χωρίς να υπολογίζεται η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία. Ο χρόνος αυτός αυξάνεται στις 5 μέρες για παραδόσεις σε νησιωτικούς προορισμούς. Στην τελευταία περίπτωση ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας απαγόρευσης απόπλου ή άλλων παραγόντων για τους οποίους η επιχείρησή μας δε φέρει καμία ευθύνη!

  Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές στην Κύπρο κυμαίνεται από 5 έως 10 εργάσιμες μέρες χωρίς να υπολογίζεται η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία. Ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή σας σε περιπτώσεις απαγόρευσης απόπλου λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών. Η επιχείρησή μας δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις!

Σε εκπτωτικές ή εορταστικές περιόδους (Black Friday/Χριστουγέννων/Πάσχα) ,οπότε και υπάρχει φόρτος εργασίας στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών, παρακαλούμε όπως έχετε υπόψιν σας ότι η παραγγελία σας θα καθυστερήσει του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης.

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια ή πληροφορίες;

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail ή στο τηλέφωνο που δίνεται στα ”Στοιχεία Επικοινωνίας” είτε στα social media που είναι διαθέσιμα.